Reviews Wat vinden de klanten?

Prachtig technisch concept en prima service

★★★★★ - 22/07/2022 - Filip Hermans

Wij hebben eind 2021 een overloop zwembad zonder chloor laten aanleggen door Mario. Het zwembad concept werkt prachtig: geen chloor en tegelijk ook helder water het hele jaar door! Mario heeft onze tuin ook volledig anders ingericht waardoor we nu veel meer genieten van het buitenleven. Ook naservice is prima, wij zijn tevreden klanten!

Filip en Maggy

Paradijs

★★★★★ - 20/05/2022 - Nathalie

Onze zoektocht naar informatie over zwemvijvers leidde ons naar de website van Mario. Tijdens een eerste verkenningsgesprek bleek een biobad goed aan te sluiten bij onze verwachtingen.
We vroegen Mario om bij het plannen van het biobad ook onze tuin te herbekijken. We wilden gebruik maken van de werken om er een mooi geheel van te maken.
Mario had het idee om het groen dichter naar het huis te halen en meerstammige bomen in ons bestaand terras te planten. Daar achter kwam dan het biobad te liggen. Een heel mooi resultaat !
Samenwerken met Mario is aangenaam, hij is bereikbaar en beschikbaar, hij blijft altijd rustig en alles verloopt vlot. Ook bij vragen na de oplevering kunnen wij nog altijd makkelijk bij hem terecht.
Dankzij deze fijne samenwerking genieten wij alle dagen van de weerspiegeling van de wolken en de bomen in het water, van de vogels die komen drinken en zich verfrissen... water in de tuin is zo rustgevend.

Biobad

★★★★★ - 11/05/2022 - Frank Maes

We zijn anderhalf jaar terug gestart met ons te informeren over zwembaden en zijn bij toeval op site van Mario terecht gekomen.

We wilden een zwembad dat leek op een zwemvijver maar wel zonder vissen (met een natuurlijk uitzicht dus).

We hebben Mario uitgenodigd. Het was geen commercieel gedoe en blabla en beslisten om binnen de week de offerte te tekenen.

De weergoden waren ons vorig jaar niet echt goed gezind maar de bouw van het biobad is ondanks dit toch vlot verlopen. Achteraf bekeken waren we overbezorgd maar konden bij elke vraag die we hadden steeds rekenen op een (super)snel en 'to the point' antwoord van Mario.

Het bad beantwoordt volledig aan wat ons werd beloofd:
- onderhoudsvriendelijk,
- esthetisch geïntegreerd in tuin
- en ook het verbruik is meevaller.

We hebben ook nu nog geregeld vragen en ook de nazorg is steeds correct.

We zijn dus zeeeer tevreden over ons biobad en genoten in de winter van het zicht tijdens onze thuiswerkdagen en kijken uit met onze kinderen om deze zomer er met volle teugen van te genieten.

Bij deze nogmaals dank voor alle geduld en goede service en vooral het mooie biobad 🙂

Miet en Frank

hindernissenparcours met prachtige afloop: van nachtmerrie tot droom

★★★★★ - 17/12/2021 - Ellen

In 2020 begon het te kriebelen om een zwemvijver aan te leggen. Via het internet kwamen we al snel op eenzwemvijver.be en de prachtige commentaren over Mario hebben ons overtuigd om met Mario in zee (zwemvijver 😉 ) te gaan. Maar het werd aanvankelijk een nachtmerrie waar niemand iets aan kon doen. Moeder natuur houd je nu eenmaal niet tegen. In juni 2021 begonnen de graafwerken van de aannemer met ook de voorziening van alle nutsvoorzieningen en wat bleek... we vonden net waar we de zwemvijver wilden hebben een buis terug die blijkbaar functie doet als drainage systeem van alle omringende tuinen. Deze buis vangt een oude gracht op. Er is een tweede gracht achteraan de tuin waar deze buis uitkomt maar deze gracht achteraan werd tijdelijk gedempt om de werken te kunnen uitvoeren. Omdat het een rotzomer was met ongelooflijke regenval stonden we dag en nacht te pompen om het water uit de vijver in aanleg te pompen zowel rond de vijver als in de vijver. Anders had alles verloren geweest. Meermaals is de aannemer terug komen bij bezetten. Het werd deze zomer een nachtmerrie waar niemand iets aan kon doen. We kregen dan ook de vijver niet geheel droog en in samenspraak met de aannemer en Mario hebben we in september beslist om niet met polyester maar met een PVC folie te werken. Sinds dan zijn de werken heel snel gevorderd en kon Mario eindelijk aan de aanleg beginnen. Voor elke vraag kunnen we bij hem terecht en hij stond ons ook bij voor advies voor de aanleg van het terras. Uiteindelijk is nu alles op die buis aangesloten en hebben we het uiteinde in de gracht terug gevonden. Wat eerst een nadeel was is nu een voordeel omdat we met alles daarop konden aansluiten. Het resultaat mag er zijn. We hebben dit jaar nog niet kunnen zwemmen door de omstandigheden maar het geheel oogt prachtig. Eindelijk kunnen we genieten van het prachtige en rustgevende zicht en volgende lente starten we de warmtepomp! Wat begon als een onvoorziene nachtmerrie werd nog mooier dan een droom. En Mario... volgend voorjaar trekken we prachtige foto's voor je website!

Fantastisch!

★★★★★ - 25/05/2021 - Inge Dekort

Na een verhuis van appartement met zwembad naar een huis, was de droom nog steeds om een zwembad te zetten in onze tuin. Maar mijn man en ik kwamen niet overeen: hij wilde een zwemvijver en ik een zwembad. Uiteindelijk heeft Mario de perfecte oplossing aan ons voorgesteld: een zwembad met uitzicht als zwemvijver. Alhoewel zwembad niet het juiste woord is, omdat het niet het oude systeem is met die grote filters. In september hebben we de eerste keer kunnen zwemmen. We konden niet wachten, want onze tuin was nog niet af, het terras lag er nog niet en de zwembadboorden waren ook nog niet gelegd. We hebben toen toch al fijn kunnen zwemmen. Sindsdien hebben we kunnen genieten van de verdere werken en vooral nu van het zicht: prachtig, al zeggen we het zelf! Het is nog mooier dan Mario ons voorgesteld had. Mario is dan ook een échte vakman, zowel voor tuin als zwemwater-expert, die niets opdringt, maar alles duidelijk uitlegt. Hij staat ook steeds klaar om je bij te staan bij elke vraag die je ook maar hebt. Wij zijn superfan!

zwemvijver

★★★★★ - 14/12/2020 - Yves & Rita Tastenhoye-Degreef

Wij zijn via onze tuinder in contact gekomen met Mario, Wij hebben ons laten informeren over een bio-vijver, en zijn er vol voor gegaan. Wij hebben deze zomer elke dag genoten van onze bio-vijver, super helder water, samen met een warmtepomp, en ook verlichting !
waarom nog op verlof ? wij genieten elke dag van onze Bio-vijver ! Zalig ! dank aan Mario om de snelle antwoorden die wij ontvingen na onze zovele vragen ! Super goede nazorg ! Dank u

Zwembad/zwemvijver

★★★★★ - 22/11/2020 - Monique en Henri Hendriks-van den Broek

Wij zijn met Mario in contact gekomen via Ivan die polyester zwembaden maakt. Wij hebben gekozen voor een zwembad met chloorvrije waterbehandeling. Mario is bijzonder prettig in omgang en wist zijn enthousiasme over dit bijzonder milieu-vriendelijk systeem over te brengen op ons. Wij hadden wel een speciaal verzoek onze waterval moest in het plaatje passen, daar werd een hele mooie tekening van gemaakt en we konden starten. Het zwembad inclusief waterval is van alle gemakken voorzien (lees alles op afstandbediening) Wij hadden een droom, en dankzij Mario en Ivan is deze droom werkelijkheid geworden. Wij hebben nu in onze tuin onze eigen " Fata Morgana" de weerspiegeling van alles in het water iedere dag opnieuw een plaatje is het om te zien. Dan moet het in de zomer toch helemaal de WOW factor gaan geven lijkt ons. Mario werkelijk blij dat jij ons pad hebt gekruist. Zodra de tuin verder is aangekleed zullen we de foto's sturen.

De beste beslissing sinds jaren!

★★★★★ - 10/09/2020 - Vingerhoets Linda

Mario is een man waarbij je direct een goed gevoel hebt.
Rustig, heel gedreven, zonder je te pushen vertelt hij hoe een mooie tuin er kan uitzien.
Hij is heel zelfzeker en ook zijn passie voor zwemvijvers kwam al snel naar boven.
In eerste instantie wilde we onze kleine waterpartijtjes terug een plaatske geven in onze tuin. Toch wist hij ons te overtuigen om voor een zwemvijver te gaan.
Nog alle dagen zijn we hem daar dankbaar voor !!
Vermits onze zwemvijver net naast ons terras ligt en nog geen twee meter van ons huis, kunnen we zowel in de winter als in de zomer ten volle genieten van de glinstering in het water. Nog maar te zwijgen over de vele uren waterpret met de kinderen en kleinkinderen.
De beste beslissing sinds jaren!
Bedankt Mario voor de fijne samenwerking!

Fantastische nazorg

★★★★★ - 14/05/2020 - Kris

Wij hebben onze zwemvijver nu 5 jaar en zijn nog steeds onvoorwaardelijke fan ! Het concept van eenzwemvijver is doordacht en zit over de ganse lijn goed. Van ontwerp over oplevering tot na-service ! Mario is een rustige man, maar zeer gedreven en bijzonder creatief. Zo test hij voortdurende nieuwe oplossingen uit met het oog op constante vernieuwing en verbetering van zijn product. Hij begrijpt ook de noden en de wensen van de klant, en zal steeds de meest geschikte oplossing nastreven. Zo had ik nu voor het eerst een klein defect (transfo van de UV-lampen stuk). Zelden zo snel geholpen geweest. Mario had dit wisselstuk nog liggen van een omruiling, ik mocht het komen afhalen, gratis ! Alles werkt weer perfect, laat het mooie weer nu maar komen ! Bedankt Mario om je klanten 5 jaar na datum nog zo'n service te bieden.

Zeer tevreden met onze zwemvijver

★★★★★ - 16/05/2020 - Christophe Quintin

Via internet bij Mario terecht gekomen... Vanaf het eerste bezoek hadden we een zeer goed contact. Hij komt zijn afspraken altijd na en staat altijd open voor eventuele opmerkingen. Wij zijn zeer tevreden met onze zwemvijver en kijken alvast uit naar de zomer.

Zeer tevreden

★★★★★ - 15/02/2020 - David Beckers

We kwamen in contact met www.eenzwemvijver.be door een flyer bij onze lokale bakker.
In onze tuin lag een oud zwembad, we wilden graag weten of het nog gerenoveerd kon worden. Mario gaf ons meteen bij de eerste kennismaking een goed gevoel en heeft ons eerlijk en deskundig advies gegeven. Uiteindelijk heeft hij het hele tuinontwerp gemaakt en het zwembad gerenoveerd naar een chloorvrije oplossing.
Wat we waarderen aan Mario is zijn professionaliteit en no-nonsense mentaliteit. Alles uitgevoerd volgens afgesproken timings, steeds bereikbaar voor advies en hulp.
Het resultaat mag er dan ook wezen, wij kijken alvast uit naar een mooie zomer!
Bedankt Mario en keep up the good work !

Een echte gepassioneerde vakman

★★★★★ - 17/11/2019 - Gunter en Catherine

Wij zijn bij Mario beland via onze tuinarchitect. We hebben sinds 5 jaar een mooie zwemvijver maar we waren toch een beetje verrast over het onderhoud. in de zomermaanden waren we slaaf van onze vijver. we klaagden dit aan bij onze tuinarchitect. Hij verwees ons door naar Mario en vertelde ons dat dit de juist man was die ons kon helpen. Mario heeft ons direct goed geïnformeerd over de mogelijkheden. We zijn met hem in zee gegaan en we zijn heel blij met het resultaat. Alles is heel vlot verlopen. Indien we Mario contacteren staat hij altijd direct klaar. Na-service is de dag van vandaag zo belangrijk en dat is bij Mario gewoon goed.
Hij is een echte gepassioneerde vakman. Bedankt Mario 

Allemaal even enthousiast

★★★★★ - 18/07/2019 - Kris & Katrien

Toen we enkele jaren geleden onze tuin wilden laten aanleggen, leerden we via vrienden Mario kennen. Aanvankelijk wilden we alleen een tuinplan, maar zijn enthousiasme over een vijver werkte zo aanstekelijk, dat hij ons overtuigd heeft ineens een zwemvijver mee te integreren. Een beslissing waar we nog geen seconde spijt van gehad hebben. Aan een vijver beleef je werkelijk winter en zomer heel veel plezier ! Het zorgt voor die extra punch in je tuin en het vergt nauwelijks onderhoud.
We zijn nu enkele jaren na de realisatie van ons project en de samenwerking met Mario is al die tijd eenvoudigweg “top” geweest. Hij is heel flexibel, altijd bereid om raad te geven of te helpen waar nodig. Alle fases in het proces – ontwikkeling, uitvoering en na-service – zijn even goed georganiseerd en even belangrijk voor Mario. Intussen hebben we hem al bij verschillende vrienden aangeraden. Velen zijn al met hem in zee gegaan en zij zijn allemaal even enthousiast. Top vakman!

Zeer tevreden van service en herstelling

★★★★★ - 28/06/2019 - van ende jozef

tuinaanleg bij ons reeds meer dan 20 jaar ok,( plan en ontwerp) 7 jaar geleden uitgebreide verandering gedaan met mario volders , gemetste vijvers en met polyester bekleed ,plaatsen van pompen en bufferbak met uv lampen ,tot op heden zeer tevreden van service en herstelling U kan steeds onze vijvers komen bezoeken MARIO BEDANKT GET. JOS VAN ENDE

Super aangename samenwerking

★★★★★ - 15/06/2019 - An

Zoals bij velen hebben we lang getwijfeld ... wel of geen zwembad... een zwembad of een zwemvijver. Ook het feit dat we echt in de bossen wonen maakte de beslissing niet eenvoudig. Via via leerden we Mario kennen en hij heeft ons er van kunnen overtuigen dat een zwemvijver perfect mogelijk was in een bosrijke omgeving! En inderdaad we zijn supergelukkig met het resultaat. Onderhoud is quasi nihil wat ook een goede zaak is. Mario is iemand die tot het einde betrokken blijft en ervoor zorgt dat elk probleemke opgelost wordt! Super aangenaam om met zo iemand samen te werken.

Vakman, betrouwbaarheid en na-service

★★★★★ - 08/04/2019 - Van den Broek

Enkele jaren geleden.. zouden we..of toch niet ? Twijfels werden volledig weggenomen door Mario. Een hartelijk man waar je echt op kan bouwen. Een rustig maar gedreven iemand die ideeën omvormt tot werkelijkheid en bijstuurt waar kan. Raad en daad, nooit teveel aan moeite. Een plezier om mee samen te werken. Wonende pal in natuurgebied wat langs achter grenst aan een waterloop horen we 10 tallen keren hoe mooi het wel oogt. En niet alleen dat. Een zwemvijver is mooi, leuk voor de kinderen , en een bron van leven voor kikkers, mooie plantenpartijen en rust ! En dat is toch wat we allemaal zoeken .. dat beetje rust in eigen tuin. Mario , nogmaals dank voor het resultaat en hulp . Hartelijk Bart - Katrien en kids.

Gewoon doen

★★★★★ - 06/04/2019 - Joke Nackom

Na lang wikken en wegen, zouden we onze droom realiseren. Vrienden hadden met Mario samengewerkt voor de realisatie van hun zwemvijver en waren erg tevreden. Ons verkennend gesprek met Mario nam alle twijfels weg. Mario is niet alleen een vakexpert (gedreven om de biotechniek optimaal toe te passen) en creatief onderlegd maar luistert ook heel goed naar 'de klant'. Onze plannen (daar heb je best al een idee over!) werden verrijkt met Mario's inbreng en tenslotte samengevat in een mooie 3-D voorstelling, die heel betrouwbaar onze droom visualiseerde. De uitvoering zelf verliep heel vlot met bekwame aannemers. Mario volgde de werf goed op en was vlot bereikbaar voor vragen. Onze zwemvijver is een echte meerwaarde in de tuin zowel in de zomer (zwemmen) als in de andere seizoenen (water trekt vogels, eenden,...aan en brengt rust). Intussen hebben wij op ons beurt al meermaals vrienden aangeraden om met Mario samen te werken. En ja...telkens weer een succes! Gewoon doen.

Een echte aanrader

★★★★★ - 15/12/2018 - Kurt

Beste bezoeker, normaal is reviews schrijven niet aan mij besteed. In dit geval echter maak ik graag een uitzondering! We 'kenden' Mario reeds van eerdere realisaties bij vrienden. Allemaal zijn ze tot op de dag van vandaag bijzonder tevreden over de aanpak en het resultaat! Dat beloofde veel… We hadden ons 'wensenlijstje' van tuin met zwempartij vrij langdurig en uitvoerig doorgenomen als voorbereiding op ons eerste gesprek (een aanrader om op voorhand over na te denken en op te schrijven). Samen met Mario overliepen we al deze punten, aangevuld met behoorlijk wat extra - nog niet eerder over nagedachte - zaken. Mario verstaat de kunst om te begrijpen wat je als klant wenst en dat te verrijken met zijn eigen ervaringen om tot een veel beter eindresultaat te komen. Zo verlieten we bijvoorbeeld het idee van een zwembad en kozen bewust - want heel goed geïnformeerd - voor een zwemvijver (mét het confort van een zwembad… inclusief verwarming en ingewerkte afdekrol) Dit proces neemt heel wat tijd in beslag en bepaalde inzichten worden soms pas gaandeweg duidelijk. Op het moment dat de grote lijnen 'staan' maakt Mario een 3D visualisatie die je een bijzonder goed beeld geeft van hoe de realisatie er gaat uitzien en vanaf dan komt het ontwerp echt tot leven. Ook in deze fase staat Mario je met raad en daad bij om te komen tot een finale oplossing. En dan in uitvoering! De combinatie tuinontwerper - tuinaanlegger (een zowel professioneel als hartelijk samenwerkingsverband) verliep uitstekend en in de uitvoeringsfase werden nog een aantal (kleinere) bijsturingen en extra zaken gerealiseerd. Er hangt een redelijk prijskaartje aan maar het kwalitatief hoogstaand, weinig onderhoud vragend en vooral duurzaam en ecologisch eindresultaat verschaft ons dagelijks plezier. De meerwaarde van zo'n aangelegde tuin inclusief zwemvijver is voor ons van onschatbare waarde en een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar zijn eigen droomplek…

Een aanrader

★★★★★ - 09/07/2018 - Vleugels Tom

Na een aantal zwemvijver experten bezocht te hebben, kwamen we bij Mario terecht.
Tijdens de eerste kennismaking werd al snel duidelijk dat we met hem wilden samenwerken. Zijn passie en gedrevenheid omtrent zwemvijvers sprak ons enorm aan. Alles is zeer vlot, correct en volledig naar onze wens verlopen. Kortom, een aanrader voor ieder die op zoek is naar een betrouwbare zwemvijver expert.

Mario is een expert in zijn vakgebied

★★★★★ - 24/06/2018 - Koen

Key words: betrouwbaar, hulpvaardig, realistisch, service-minded.
Mario is een expert in zijn vakgebied. Hij heeft ons zeer goed bijgestaan in de realisatie van onze zwemvijver. Door de plannen iedere keer goed door te spreken, wisten we zeer goed hoe het er finaal zou uitzien. Ook budget werd goed doorgesproken, waardoor we niet voor onvoorziene verrassingen kwamen te staan.
De na-service is ook heel goed.
Kortom: een absolute aanrader!

Geen vraag is teveel

★★★★★ - 31/05/2018 - Fam. Dockx

We leerden Mario kennen via onze aannemer, daar we weten dat we wel wat veeleisend zijn, maar vooral omdat we graag goed geïnformeerd willen zijn, kortom we zochten een partner.
Een partner die onze dromen kon vertalen/visualiseren naar een realistisch, haalbaar project.
De "klik" was er onmiddellijk.
Mario hoorde ons, begreep ons en vertaalde dit probleemloos naar onze wensen, behoeftes en creëerde in samenwerking uiteindelijk onze droom.
Naast het uittekenen van, werd er minstens evenveel aandacht gegeven naar de uitvoering ervan.
Zelfs een jaar later krijgen we nog mails van Mario om ons te helpen en bij te sturen waar nodig is betreffende het onderhoud. Geen vraag is hem teveel.

Onze samenwerking had een welbepaald begin, klaarblijkelijk geen eind.
Dit noemen we nu eens: " samenwerken", "gepassioneerd zijn voor je vak"
5 + sterren, wij bevelen Mario graag aan, aan onze beste vrienden, onze familie ,.. en hopelijk ook aan u.

Mvg, Dominique

waves